muzica din capu-mi

9 octombrie 2007
 uneori am senzatia ca Bucurestiul e o pepiniera de autisti. asta cand ma uit
in jur la numarul oamenilor care se foiesc in peisaj cu casti pe urechi. me included, desigur. chiar ma ia cu depresie dimineata cand mi se intampla sa vad bateria descarcata la mp3 player si sunt nevoita sa circul printre claxoane, bombaneli, injuraturi si alte zgomote de muci fara plapuma de sunete prietenoase. ma simt aproape despuiata.
si ma enerveaza cu atat mai tare duduile corporatiste care ma calca pe picioare la Victoriei, poate-poate or ajunge cu un minut mai devreme pe scari in sus sa-si bea cafeaua la birou. cu pungile lor de cadouri de la diverse magazine fancy, in care au cutii de iaurt. sau banane , dupa caz. hrana sanatoasa,desigur. lactate fara grasimi , ciocolata fara zahar, existenta fara creier . reteta de viata lunga. si searbada, dar cui
ii mai pasa.
si ma simt cu atat mai subversiv(a) cand aleg sa mai citesc pe banca 2-3 minute, cat lumea se impinge pe scarile rulante. si mai ascult si Lucio Battisti pe deasupra. sau Rita Pavone. sau altceva la fel de vesel si nepotrivit cu atmosfera din jur.

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X