familia prigoana si frunza de papaia

29 iunie 2007
 pentru ca imi era lene sa si respir, darmite sa desfasor activitati intelectual-beletristice, aseara am ales sa ma uit la tv (la toate si nimic). unde am dat peste musiu’ honorius prigoana (!) care ne impartasea din intelepciunea proprie (citat aproximativ, din memoria bulversata): oamenii vor mai multi bani ca sa le creasca nivelul de trai, lifestyle -ul. o,da. as vrea si eu un lifestyle xxl, daca se poate.
 emisiunea se numea "destainuirile lui prigoana jr." si inca o bula de inteligenta m-a izbit in urmatoarele 5 minute, cum ca la noi nu exista loialitatea fata de companie ca in america. thank god, am adaugat eu, cu gandul la citatul celebru "i work for money; if you want loyalty get a dog." si am mutat pe alt post.
 ceva mai tarziu, la aceeasi emisiune a aparut prigoana sr., iar in josul ecranului un comentariu de la o telespectatoare din sibiu, carla pre numele ei : "silviu si honorius, sunteti ca doua picaturi de apa care se saruta pe o frunza de papaia". moment in care am inchis televizorul de tot.
 


Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X