la universitate

20 aprilie 2007
 am fost putini oameni ieri in piata universitatii , si aiurea. in fata la tnb o gramada de freaksi, nu stiu de unde adunati, cu iz de boschetar si figuri dubioase. m-am dus , asadar, vis-a-vis, la iesirea din metrou din fata universitatii, lume ceva mai linistita cu exceptia unui domn mai exaltat, cocotat pe marginea scarii si strigand usor ragusit, dar simpatic, "basesculeeee, nu ne lasa, ne mananca haitaaaa".
 treceau in continuare masini, autobuze, asa incat nu se auzea mare lucru din discursul presedintelui urcat pe metereze. noroc cu o pensionara de alaturi care a racnit "uite-l, uite-i chelia" ca l-am zarit si noi. in fine, a traversat si am avut ocazia sa-l vad mai de aproape. nu tocmai in cele mai bune conditii, pentru ca m-au inghesuit niste babe fantastic de sprintene la varsta lor care s-au catarat pe suporturile din beton pentru flori, impunandu-mi in prin plan dosurile lor generoase.
 m-as fi asteptat totusi sa spuna ceva despre demisie . chiar daca ea nu poate fi depusa formal decat dupa cele n-shpe aprobari legale. dar o vorbulita, acolo. ca o mai dau, ca nu. iar stolojan fluturand steagul si zambind multimii cu aerul lui de robot scrasnit, chiar nu avea nici un haz.
 asa ca am plecat.
 

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X