nimic(uri)

14 martie 2007
 am de facut un eseu despre care din teoriile motivarii mi se aplica mai bine. da’ a de-motivarii nu exista? ca ma abonez. si limitare de o pagina jumate, soarta cruda si nedreapta . cand numai poza cu dilbert imi ocupa o gramada.
 poate in autobuze o fi altfel, dar in metrou nimeni nu-mi face loc cand citesc. apare cate un cot sub nas, cate un genunchi imi impinge cartea, cate o poseta ma pocneste peste ochi, asta cand oricum de fiecare data ma straduiesc sa fiu cu bun simt si sa nu-mi tin rucsacul pe spate cu dezinvoltura altora. problema mea fiind insa alta, ca nu-mi vine deloc sa ma scobor la victoriei si sa o iau spre biuro, ci sa raman acolo in semi-inghesuiala, pierduta intre pagini si sa ma tot duc invartindu-ma in jurul bucurestilor subterani.
 o duduie imbracata modest butoneaza de zor un telefon scump de culoare verde brotacel. ucigatoare culoarea. dau si eu next la mp3 player pentru ca ma enerveaza in dimineata asta combinatia de mozart dupa mika. mormane de batiste de hartie inghesuite prin buzunare, paracetamol , fervex, olynth, faringosept (cu acelasi gust dulceag scarbos din copilarie). deloc chef de socializari. sau munca.
 o reclama la ikea pe blocul de vis-a-vis si enervarea mea pentru preturile mari la biblioteci si pentru ca "accesoriile interioare, manerele si butonii se vand separat". adica ma duc si cumpar un sifonier fara manere? halal. dar tot ma duc sa cumpar o lampa, chit ca vin cu ea la subrat prin autobuze…


Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X