ghidul nesimtitului,pe scurt

4 iulie 2006
 cand esti nesimtit nu te intereseaza ca mai sunt si alti oameni in birou, iti racnesti nemultumirile in gura mare si astepti replici intelegatoare. in completarea tabloului esti self-content, suferind de mania persecutiei, lenesh si ofticos. daca mai esti si muiere la menopauza pe deasupra, lucrurile incep sa se complice.
 cand esti nesimtit te intrebi cu voce tare “oare unde ruleaza <Pacala se intoarce>?” desi vezi ca restul oamenilor intamplator chiar au treaba. casti, zaci in scaun ca o lamantina esuata pe un mal neprimitor, vorbesti la nesfarsit despre mancare si ocazional razi prosteste.
 te superi, sigur, cand ai deadline -uri. faci remarci subtile, poate-poate ne-om simti careva vinovati, ca tu nu iesi la fumat – si atunci de ce dracu n-ai timp sa-ti faci treaba? vrei marire de salariu – nu conteaza de ce, doar pentru ca ne mananci zilnic oxigenul aici. in timp ce trancanesti jumatate de ora in telefon, te dai lovit ca nu mai rezisti si vrei concediu, dupa care razi manzeste la cei care raman sa-ti faca tie treaba.
 si cand esti prost, asa, ca mine, faci treaba nesimtitilor. 

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X